Over ons

Historie

Petits Pieds

Welkom op de website en webshop van Petits Pieds - Shoes for Kids! Dé kinderschoenenspeciaalzaak van Heerlen en voetenspecialist in Parkstad! Met onze passie voor kindervoetjes en kinderschoenen, vindt u bij ons het totaalconcept voor kindervoetjes, waarbij we de gezonde ontwikkeling van de kindervoet altijd centraal stellen, maar daarbij niet de mode uit het oog verliezen. Omdat we met breedtematen werken hebben we een schoen voor ieder voettype! U vindt bij ons topmerken zoals: Twins, Trackstyle, Hip, Romagnoli, Piedro, Jochie, Bumper, Teva, Birkenstock, Meindl en Lowa. Want alleen het àllerbeste is goed genoeg voor kindervoetjes in de groei!

Petits Pieds Kinderschoenen is een onderdeel van Schoenenspeciaalzaak Pieds sur Terre, dat in 1990 haar deuren opende in Heerlen. We hebben dus een enorme schat aan voetkennis en ervaring.

Sinds 2007 hebben de kids hun eigen domein in de vorm van ‘Petits Pieds Kinderschoenen’. Deze gezellige kinderschoenenwinkel is geheel gescheiden van de rest van de zaak, zodat de nieuwe schoenen volop getest kunnen worden! Eindelijk is schoenen kopen weer leuk, want er is volop speelgoed en een Sony Playstation voor als er even gewacht moet worden!

Als er een beetje meer nodig is...

Tevens letten we op eventuele bijzonderheden bij de kindervoetjes. Je kunt hierbij denken aan een situatie waarin we een afwijkende stand of looppatroon constateren. Je krijgt dan direct en terplekke advies over eventuele vervolgstappen. In heel veel gevallen is een schoen met de juiste hoeveelheid steun echter al voldoende. Deze optie geniet dan ook in bijna alle gevallen onze voorkeur. Daarna kan er (indien nodig) bijgestuurd worden met andere middelen.

Wij zullen je altijd uitnodigen om na 6-8 weken met je kind terug te komen om te kijken hoe hij/zij op de schoentjes loopt. Indien nodig kan er dan direct een kleine correctie worden toegepast in het schoentje zelf. In enkele gevallen vindt er een doorverwijzing plaats naar onze podoloog.

Petits Pieds winkel
Petits Pieds winkel
Petits Pieds winkel